2018 > Mayıs dekorasyonları

Mutfaklara Beyaz Asaleti Dekor Önerilerimiz!
  • 24.5.2018 14:07:42
  • 0 Yorum
  • 1957


Mutfaklarınıza beyazın hakim olmasını istemez misiniz?Beyaz mutfaklar, temiz bir görüntü oluşturmanın yanı sıra diğer yapı elemanlarını da ön plana çıkartır. Mutfağınızdaki zemin renkleri,kullanacağınız  perdeler,yine kullanacağınız aksesuarlar hepsini bir bütün olarak düşündüğünüz zaman oldukça belirgin bir bütünlük ortaya çıkıyor.Bunları düşündüğünüzde ise size nasıl bir fayda sağlayacağının da farkında olacaksınız.


Beyaz mutfak modelleri ile leke oluşturacak şekilde ikinci veya üçüncü renkleri de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bu renkleri birbiriyle kombine ederken mutlaka beyazın asaletinden faydalanmanızda fayda var.Bu faydalar saymakla bitmiyor.Mutfağınızın konumu bu noktada çok önemli eğer mutfağınız gün ışığını alamıyorsa sizin beyazın hakim olduğu bir mutfak tasarımı ile dekorunuzu tamamlamanız oldukça feah ve aydınlık bir ortam yaratabilmeye de yeterli olacaktır.


 Beyaz rengin parlak ve aydınlık hissini mutfağınızda olabildiğince kullanabilirsiniz. Özellikle beyaz renklerin yoğun olduğu bir mutfak tercih etmek istiyorsanız bu noktada mutfaklarınızı daha rahat kullanabilmeniz amacıyla her renk ile kombine gerçekleştirebilirsiniz. Modern, vintage, retro, klasik olmak üzere tüm dekorasyon tarzlarında rahatlıkla kullanacağınız bu alanları da hem müsafirlerinizin gözüne hitap edecek alanlar olarak tercih etmeniz hem de beyaz rengin yaratmış olduğu kombinlere de çözüm bulabilmek amacıyla kullanabilirsiniz.

Sinem özdemir

Devamını gör
Modern Banyo Dekorasyonunuz İçin Fikirler!
  • 23.5.2018 13:38:42
  • 0 Yorum
  • 1872

Bugün sizler için modern bir banyo dekorasyonun sağlamanız amacıyla birkaç fikir sunmak istiyoruz.Bu kapsamda sizlere modern bir banyonuz olabilmesi amacıyla ise nasıl bir dekor önerimiz olacağını da vurgulamak istiyoruz.sizlere farklı banyo fikirleri ile banyolarınızda nasıl modern bir ortam hazırlayacağınızı da anlatmak istiyoruz.Genel anlamda banyo aksesuarlarını baz aldığınızda duşa kabin tercihlerinizde bu noktada önemli bir yere sahip olabilecek hale geliyor.
Eğer banyonuzda küvet kullanmayı düşünüyorsanız da modern ve yalın tasarımları seçmelisiniz. banyonuzda oldukça iddialı bir hava yaratmak amacında iseniz genel olarak kavisli ve daha modern görünümlü tasarımları da tercih etmeniz de yararınıza olacaktır.

Banyonuzda duşakabine yer verecekseniz, özellikle camların sade olmasına dikkat edin. Desenli ve figürlü camlar kullanmak yerine, düz ya da hafif buzlu camlara sahip duşakabin modelleri seçebilirsiniz.Kullanacağınız fayanasların desenleri ve yine banyonuzda kullanmış olduğunuz perdeler dahi bu noktada oldukça önemli bir yere sahip belki harika bir banyayo sahip olacaksınız .Banyonuza paspas ya da halı seçerken mutlaka bu seçimlerinizi uyumlu olacak seçimler olarak tercih etmeniz ise sizin yararınıza olacaktır.

Yalın, sade ve minimalist stile sahip karoları kullanmanız, modern banyo stilinizi güçlendirecektir.Fayanslarınız ve yer karoları dekorasyonunuzun adeta kalbi gibi diyebiliriz tüm bunları da düşünerek  Eğer bütçeniz izin veriyorsa doğal taşların yalın modellerine göz atabilirsiniz. Gelelim aydınlatma unsurlarına modern banyolarınız olmasını istiyorsanız tüm bunları dikkate elın ve aydınlatma tercihlerinizi ise her zaman daha sade kullanın.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Çamaşır Makinesi Dolabı Modelleri
  • 22.5.2018 12:25:41
  • 0 Yorum
  • 3133

Son zamanların en popüler ev araç gereçleri arasında bulunan çamaşır makinesi dolapları her açıdan kullanışlı olduğunu da göstermiş olduğunu bir ke z aha kanıtlıyor.Öyleki sizlr evinizin estetik görüntüsü için temizlik malzemelerinizi ve makineye yakın olan diğer malzemeleri de düzenli bir yerleştirme olarak tasarlamış olduğunuzu da göstermeniz gerekiyor.


Çamaşır makinesi dolabı modelleri arıyorsanız, banyonuzun metrekaresine uygun pek çok örnek getiriyoruz karşınıza. sizler eğer kendinzie ait bir müstakil eviniz yok ise mecburen banyolarınıza çamaşır makinelerinizi yerleştirmiş olmanız gerekiyor.Bu noktada sizlere bazı görevler düşüyor diyebiliriz. Çamaşır ve kurutma makinesi, banyoda asli görevini gerçekleştirmek üzere yerini alıyor.Kirli çamaşırlarınızı ayrı bir düzen ile birleştirdiğiniz zaman bakıldığında onları da ayırmanız oldukça kolay bir hale gelmeye başlıyor.Bu noktada bir çamaşır makinesi dolabınızın olmuş olması da hiç fena olmaz. Banyo dekorasyon fikirleri ile bu alanın dekorasyonunu ne kadar şık bir hale getirseniz de, makineler yarattığınız dekorasyonun bir parçası olmaktan uzak olabiliyor.Bu noktada daha estetik ve banyonuzda daha güzel bir hava yaratmak amacıyla da hedeflerinize ulaşabildiğinizi göstermiş olmalısınız.Bunları yaparken ölçü konusunda bir marangozdan da faydalanabilir ya da evde kendiniz bir mezro yardımı ile ölçüm gerçekleştirebilirsiniz.


Karar verdiğiniz çamaşır makinesi modelleri marangoza göstererek, malzeme ve renk konusunda da bilgi vermelisiniz. Makinenizi seçtikten sonra ise kullanılan malzemenin de oldukça dayanıkı olması ve suya karşı sizi madur etmemesi gerekiyor bu noktada çamaşır makinesi dolapları sizi oldukça mutlu ediyor.

Sinem özdemir

Devamını gör
Yatak Odanıza Perde Seçimi İçin Önerilerimiz!
  • 21.5.2018 11:51:54
  • 0 Yorum
  • 1169

Yaşamınızın belki de büyük bir bölümünü geçirmiş olduğunuz yatak odalarınız için perde seçerken dikkat etmeniz gereken bir kaç tavsiyemiz var .Sizler bu alanlarda daha huzurlu ve rahat olabilmeyi de istersiniz.Bu noktada da dekorunuzun yanında da aynı zamaanda perdelerinizi de doğru bir şekilde seçmiş olmanız gerekiyor. Amacınıza göre seçebileceğiniz ve farklı atmosferler yaratacak birçok perde fikri sunuyoruz.

Gözünüze güne ilk açtığınız ve sabahın ilk ışıklarını da gördüğünüz zaman bulunduğunuz odanın  da sizi oldukça mutlu edecek olması da çok önemlidir. Bu nedenle bu mekanın perdeleri de önemli bir yer tutar. Ayrıca sizin her anlamda özelinzi olan bu odalarıon da perdeleri  sizin rahat edebilmeniz açısından da oldukça etkilidir.Şunu unutmamalısınız güne güzel başlamnız ve daha iyi uyanmanız açısından evinizin dekorundan perdelerinizin enerjisine kadar her alanda enerji sağlayacak aksesuarlar tercih etmeniz de etkilidir.


Stor, fon veya tül perde kullanmanız yatak odanızın dekorasyonuna ve kişisel tercihinize göre değişebilir fakat odanızı boğmamak ilk dikkat edeceğiniz şey olmalı. Ayrıca hijyen ve sağlık açısından toz toplamayan, temizliği kolay olan perdeler seçmelisiniz.Yatak odanızda uykunuzun büyük bir kısmını da geçirmiş olduğunuz yataklarınızın başlığının da dekora etkisi büyüktür.Bu noktada da sizler bunları yapabilmek açısından başlık kısmının rengi ve yapısına uyacak perde tercihlerinizi de belirlemiş olmanız gerekiyor.Bunları yaparken de ilk önce dekorunuzu tamamlayıp daha sonra yapacağınız seçimlerle güzel bir kombin yapmalısınız.Her göze hitap edecek bir yatak odası için size sunmuş olduğumuz önerileri de göz önünde bulundurarak ve resimlerden hareketle kendi tercihlerinizi yaartabilirsiniz.

 

Sinem Özdemir

Devamını gör
Duvarlar Kitaplık Olsun İstemezmisiniz?
  • 4.5.2018 13:57:21
  • 0 Yorum
  • 1695

Kitaplık duvarlar oldukça popüler ve herkes tarafından çok seviliyor peki bunları nasıl dekore edersiniz?
Tek bir duvarın tüm bölümünde kitaplık duvarlar kurgulayabileceğiniz gibi sadece belli bir yükseklikte de duvarlar oluşturmanız mümkün.

Böyle bir dekor hem göze hitap edecek hem de evinize muhteşem bir hava katacak.Geniş bir mekanın tek duvarında kullanacağınız boydan boya kitaplığın hemen önüne yemek masası ya da kanepe yerleştirebilirsiniz. Evinizde bunları yapabilemek açısından dekorunuzu olabildiğince özenli yapmak sizi oldukça mutlu etmeye de yetecektir.Kitaplık duvarlar sizin kitap okuma alışkanlığınızı dahi değiştirecktir.

Örneğin kitaplarınızı tek bir renk ile kaplayabilir ya da bir renk kombinasyonu yaratarak kullanabilirsiniz. Kitapları ve duvarı bir bütün olarak kombinledikten sonra onları duvar kağıtları ya da aksesuarlar ile birleştirerek adeta evinizde farklı bir dekor havası vermeniz de münkün.Bunları yaparken de  kitaplık duvarlar tercihi olarak hem daha şık hem de daha kullanışlı bir eve sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Yaratıcı Çalışma Masası İle Yüksek Verim!
  • 4.5.2018 13:55:33
  • 0 Yorum
  • 1388

Bizler çalıştığımız ve saatlerimizi geçirmiş olduğumuz alanalrın oldukça sıkıcı olmayan ortamlar olmasını isteriz.Peki bunun için ne yapmalıyız.Yaratıcı çalışma masası ile veriminizi arttırabilirisiniz.


Bir çalışma odası ya da alanı yaratmak istiyorsanız, mekanınızın metrekaresi sizi sınırlandırmasın. Sizler bunları yapabilmek ve eviniz de huzurlu bir çalışma alanı yaratabilemk amacıyla oldukça yaratıcı çalışma masalarını da kullanabilir ve her koşulda veriminizi üst düzeye taşıyacak hale gelebilirisiniz. Gelelim bunu nasıl yapacağınıza evinizde eğer bu ortamı yaratmak ve hayalinizdeki planı yapabilmek için bir ortamınız yok ise boş alanları da doldurabilemni mümkün. 

 

Salon, yatak odası, mutfak, merdiven altı ya da koridordaki küçük bir boşluğu bile harika bir çalışma alanı haline getirebilirsiniz. Evinizde yaratıcı çalışma masası tasarlayarak bunları ortak bir noktada buluşturacak olmaız ve bir kombin yaratmanız hem daha iyi işler yapmanıza bir teşvik sağlayacak hem de kendinizi motive edecek yaratıcı çalışma masası ile başarı elde edeceksiniz.Size tavsiye edeceğimiz bir kaç dekor fikri ile fotolardan yola çıkarak yaratıcı çalışma masası önerilerimizi dikkate alabilirsiniz.

Sinem Özdemir

 

Devamını gör
Çocuk Odaları Duvarları Dekor Önerileri!
  • 3.5.2018 15:43:43
  • 0 Yorum
  • 1168

Çocuk odalarınızın size mutlu etmesi ve dekorunuza farklı bir hava verebilmesi için için işe önce duvarlardan başlamnız gerekiyor.Çocuğunuzun kişiliğini yansıtmalı ve odanın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmalısınız.Işığın geliş açısına ters olan odalarınızı daha geniş ve ferah aynı zamanada aydınlık gösterebilmek istiyorsanız  dekorunuza bir kaç küçük dokunuş ile odayı olabildiğince iç açıcı bir hale geitrebilmeniz de mümkündür.

Aynı zamanda boya rengiyle odayı eğlenceli ve farklı da kılabilirsiniz. Çocuklarınızı mutlu edebilmek ve sevdiği kahramanları ona duvar tazarımlarında gösterebilmek sizin elinizde bunu yaptığınız sürece o da odasında vakit geçirmeyi isteyecektir.

Onun en sevdiği renkleri, odanın tümünde olmasa da bir kısmında kullanabilirsiniz.Farklı boya desenleri ile odayı onun en sevdiği hale getirebilmeniz de mümkü hale gelebilyor.Bugün çocuklarınız için bir yenilik yapma zamanı fotolardan ilham alabilirsiniz.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Çalışma Masası Ranza Fikirleri Farklı Dekor!
  • 3.5.2018 15:38:51
  • 0 Yorum
  • 1873

Odanızda ranzalarınızın çalışma masalı olması genç kızlarınızın odasına farklı bir hava katmaya yeterli olabilir.Gelin sizlerle çalışma masası ranzayla bağlantılı olan odaların dekorasyonunu konuşalım.Çalışma masalı ranza fikirleri ararken dikkat etmeniz gereken konu, odanızın büyüklüğü…Tasarım tercihlerinizi yaparken burada önemli olan birkeç noktayı da pas geçmemeniz gerekiyor.

Odanızın metrakare alan ölçüleri yapacağınız tercihleri etkileyecektir. Ayrıca çocuğunuzun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmalısınız. Ranzanın altında konumlandıracağınız çalışma alanını, çocuğunuzun konforunu öncelikli hale getirerek organize etmelisiniz. Odanızda farklı depolama tercihleri kullalnırken de onları kullanabilmek adına farklı tercihler ve dekor seçenkleri de daha da güzelleştirebilmenizde mümkün.

Ancak çalışma masalı ranza seçerken ve kurgulayacağınız alanın özelliklerine dikkat etmelisiniz.Dekorunuzu yaparken pencere ve duvarların konumlandırması de güneşin odanıza geliş açısını da düşünerek harekete geçmelisiniz.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Dekorunuzda Ateş Kırmızısı Rengini Denediniz mi?
  • 2.5.2018 16:47:52
  • 0 Yorum
  • 1071

Ateş kırmızı rengi öyle bir enerjiye sahiptir ki evlerinizin havasını değiştirebilmek için oldukça yeterli bir yere sahiptir.Ateş kırmızısı, beyaz ile kombin edilmiş. Özellikle evinizde ateş kırmızısı renklerde bir dekor elde etmek istiyorsanız pastel renklerden kaçarak daha beyaz ve açık renkleri de tercih edecek hale gelmiş olmanız oldukça iyi bir seçenek olacaktır.

Böylelikle fazla aksesuarla yemek odasının karışık bir görünmesinin önüne geçilmiş.Beyaz konsollar odalara her zaman daha şık bir görünüm verecektir.  Yemek odasının düzeni, desenli turuncu ve kırmızı desenli perde ile hareketlendirilmiş. Evinizin dekorunu yaparken internet üzerinden de bazı modelleri araşturabileceğiniz bir ortamı yaratabilecek hale gelmiş olacaksınız.
Yemek odasının mobilya parçaları da özenle seçilmiş. Beyaz aksesuarlar ile ateş kırmızı öyle bir kombine oluştururki bir anda odanızın bütün desenleri de değişecek hale gelecektir. Sandalyelerin kaplamasında altın rengi raptiyeler kullanılmış, böylelikle sandalyeler basit görünümden kurtarılmış.

Gelelim en önemli aksesuar olan aydınlata seçenenekleriniz ve lambader tercihleirnize bunları yapabilmek için farklı kombinleri de bir araya getirerek daha şık bir görüntü elde edebilecek bir salon dekoruna sahip olacaksınız. Vintage tarzda altın varaklı sarkıt lamba, odanın genel görünümü güçlendirmiş. Bazı dekorlerınız için ateş kırmızısı renginin muhteşem gücünde faydalanarak onları en iyi şekilde tasarlayabilecek hale gelebilir ayrıca bu rengin üstünlüğünden faydalanabilirisiniz ateş kırmızısından mükemmel bir dekor yaratın.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Küçük Mutfaklara Yemek Masası Tercihleri...
  • 2.5.2018 16:46:34
  • 0 Yorum
  • 1288


Eğer evlenize mutfaklarınız küçük ise ona göre bir yemek masaı seçmeniz de sizin açınızdan oldukça iyi olacaktır.Küçük mutfaklarda da kullanışlı yemek masası fikirleri oldukça kullanışlı çözümler sunuyor.Farklı bir bakış ile rafları dahi yemek masasına çevirerek yer tasarrufu yapmanız da mümkün. Ya da duvara monte edilebilen açılıp kapanabilen küçük yemek masası modellerine yer verebilirsiniz.

Genel itibariyle açma-kapama özelliğine sahip olan masalar yerden tasarruf edebilmeniz açısından da oldukça verimli bir yere sahip. Mutfakta yer vereceğiniz yemek masası özellikle hızlı yapılan kahvaltılar için son derece iyi bir fikir. Geniş bir raf dahi sizlerin mutfakta ailecek yemek yemenizi de kolaylaştıracak bir hale gelecektir.

Küçük yemek masası fikirlerine göz atarak, ihtiyacınız olan çözümü bulabilirsiniz. Resimlerimizi inceleyerek küçük mutfaklarınız için nasıl bir yemek masası tercih edeceğinizi ve içerinde dekor adına neler bulundurabileceğinizi ayrıca insanların gözlerine hitap ederek alanlarda tasarruf sağlayacak bir mutfağın nasıl olacağını da inceleyebilir fikir edinebilirsiniz.

Sinem özdemir

Devamını gör
Salonlarınızda Sohbahar Esinitisi...
  • 1.5.2018 15:53:15
  • 0 Yorum
  • 1043


Salona sonbahar dekorasyon fikirleri ile evinize bu güzel mevsimin ılık esintisine bırakabilirsiniz.Bizi en çok rahatsız eden ve evde oturmamız dahi etkileyen sıcak havaların kötü etkisinden kurtulduk. Yaz tatilinin ardından evinize yeni bir soluk getirmek için sonbahardan ilham alabilirsiniz. Bu yönüyle bakıldığında hem evleriniz hem de salonunuz adeta farklı bir düzene ayak uyduracak ve bu dekor tercihi ile sizlere en iyi imkanları sunabilecek kadar iyi olduğunu da hissettirecektir.


Sonbaharın renkleri ev dekorasyon fikirleri açısından ilham kaynağı. Özellikle bitki yapraklardan farklı bir ortam yaratarak her telden ve daldan renklerle onlara da dekorasyon uyumları da yaratabileceğiniz hale gelebileceksiniz.Mevsim değişikliği ile birlikte bunların hepsini değiştirecek hale geleceksiniz.Bunları yaparken yaşantnızda bir düzen kurmaya başlayacak ve onları bir araya getirecek olan her koşulu da bir araya getireceksiniz.


Salona sonbahar dekorasyon fikirleri ile evinize bu güzel mevsimi getirmek için ilham alabileceğiniz görseller paylaşıyoruz. Evinizi bu dekorların ahenklerine uyum sağlatabileceğiniz yeni fırsatları da bir arada hissedebilecek hale geldiğinizi de anlayabilmiş olacaksınız.

Sinem Özdemir

Devamını gör
L Tipi Koltuk İle Salonlara Şıklık..
  • 1.5.2018 15:51:06
  • 0 Yorum
  • 1180

Dekorasyon fikirlerimize bugün bir yenisini ekleyerek sizlere en iyi tercihleri sunabilmek açısından farklı dekorlardan da faydalanmanızı istiyoruz.
L koltukların alanı verimli kullanma yeteneğinin yanı sıra aynı zamanda son derece konforlu bir oturma alanı sunuyor.Özellikle misafirlirlerinizi yoğun bir şekilde karşıladığınız bu alanlar size L kanepe ve koltukların da en iyi fırsatları sunabileceğini de ifade ediyor.

Son zamanlarda L koltuklar oldukça popüler ve oldukça insanların rahatlıkla kullanabileceği bir hale gelmiş olacaktır. Bunları göz önünde bulundurunca da bunlara da nasıl bir yol getirecektir.Vaktinizin çoğunu geçirdiğiniz, aileniz ve dostlarınızla sosyalleşme alanınız olan salonunuzda L kanepe kullanmak için metrekare büyüklüğü çok önemli değil.

Bunları isteyerek ve ön görerekte elinizden gelenin en iyisini yapacak kadar iyi olacaksınız.Özellikle konfirmistler için biçilmiş kaftan olan L kanepeler,modüler sistemleriyle kullanım kolaylığı da sağlıyor. Her ortamdan de dekordan da size verilen alanından kar edebilmek amacıyla bu tip L koltuklar oldukça kullanışlı bir hale gelecektir.Bu tip koltukların salonunuza çok yakışacağından emin olabilirsiniz.

Sinem Özdemir

Devamını gör