2018 > Nisan dekorasyonları

Bahçelerimizi Nasıl Dekore Edebiliriz?
  • 30.4.2018 13:41:17
  • 0 Yorum
  • 1188

Bahçenizin alan büyüklüğüne göre dekorasyon konusunda yapılacak çok şey var…Yapacağınız bir kaç sihirli dokunuş ile bunları yapabilmeniz de kolay hale gelecektir.Biraz yaratıcılık ve küçük emekler, balkonunuzu bir cennet köşesine dönüştürebilir.Bahçenizde aklınıza geln ne varsa giriş kapıları ve oturma yerleri yada gölgesinde oturduğunuz ağaçlar hepsini bir arada yapabilecek hale gelebilmeniz de mümkündür.

Karolar yerlerdeki parke taşları bitkiler bunların hepsi bahçenizin birer parçasıdır. Oturma, dinlenme ya da yemek alanı için da ahşap plakalar ya da karo taşlarla bir sınır kurgulayabilirsiniz.Tabi burda yapmış olacağınız lamba fikirleri ve onların gbahçenize oldukça anlamlı bir dkor yaratması da oldukça önemli bir yere sahiptir. Şık bir bahçe dekorasyon fikirleri ararken, olmazsa olmaz saksıları unutmayın.

Dekorunuz ve evinizle reklerin kombinlerini de doğru yaptığınız sürece ortaya enfes bir görüntü çıkacaktır.Büyük saksılar da bahçelerde kullanmak harika bir fikir. Bahçenizi tamaiyle kendi zevkinize uydurmak ve herkes tarafından oldukça beğeni toplayacak hale getirmek sizin elinizde yapacağınız birkaç basit rütuş ile onlara oldukça iyi bir görüntü verebilirsiniz.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Bahçelerinize Aydınlatma Dekor Tercihleri...
  • 30.4.2018 13:39:42
  • 0 Yorum
  • 1165

Eğer bahçeli bir eviniz varsa şanlısınız.Özellikle stresli ve iş çıkışı uzun bir gün geçirmişseniz bir an önce evinizin bahçesinde dinlenmeye çekilmek istersiniz.Gündüz bahçe keyfinizi gece de devam ettirmek istiyorsanız aydınlatma unsurlarını kullanarak çarpıcı bir bahçe yaratabilirsiniz. Bunun için en kullanışlı yollardan bir tanesi de tabiki dekoratif fenerlerden faydalanarak mükemmel bir dekor elde edebilmektir.

Eğer bahçenizde çardak ya da pergola varsa buraları da aydınlatma unsurları için kullanabilirsiniz. Ayrıca sizin oturam köşenize koyabileceğiniz basit bir saksı yada aydınlatma sağlayacak bir mum fener bahçenizi oldukça şık göstermeye de yeterince bağlı olacak hale gelecektir.

Yürüyüş yolu içinse bahçe direkleri kullanmak iyi bir seçim olacaktır.Ayrıca sarmaşık tipli çiçeklerden de faydalanabilir ve o yolu daha şık bir hale getirebilirsiniz.Bahçenizde hem romantik bir ambiyans yaratmak hem de eşsiz bir görüntü vermek için mumlar iyi bir fikir. Özellikle mumulukarınızın tasarımını yaparken şişerlerden de faydalanarak bahçenizde mumlarla oldukça huzurlu bir ortam yaratabilmeniz de mümkün.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Kuş Kafesi Olarak Evinize Aksesuar Tercihleri!
  • 27.4.2018 15:13:49
  • 0 Yorum
  • 1738

Bir sabah uyandığınız anda evinizde adeta belirmeye başlayan bir kuş sesiyle uyanmak ve onun mutlu olduğunu da görmeye çalışmayı istemezmisiniz?
Eğer bunları yapabilirseniz sizler için en iyi ortamı sağlaybileceklerini de kanıtlayabilmiş olursunuz.


Fonksiyonel tasarımının yanı sıra mekana çok farklı bir hava katan kafes son derece yalın tasarlanmış.Genel itibariyle salonunuzda dahi bir kafes görüntüsü ile olabildiğince kolay şekilde görüntü sağlayabilmek sizler için de büyük bir avantaj sağlayabilmeye de yeterince hakim olmaya başlayacaksınız.


Günlük hayatta kafesin kullanım açısından zorluk çıkaracağını düşünsek de böyle bir tasarım harikasının buna değeceğini düşünüyoruz.Bu yüzdedir ki ev dekorunuzda bu tür aparatiflerin de olması ve farklı dekor tercihleri ile göze hitap etmeniz sizi oldukça mutlu hissettirecek hale geldiğini de anlayabileceğini de bilmeye yeterince adapte olabilecektir.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Hayvan Dostlarımıza Evimizde Dekor Önerileri!
  • 27.4.2018 15:10:39
  • 0 Yorum
  • 1041

Hepimiz evimizde hayvan beslemeyi çok seviyoruz bu yüzdendir ki onları da bir araya getirirken onların rahat edebilmesi açısından da oldukça önemli bir hayata başlayacaktır.Sizler onları huzurlu bir ortam yaratabilmeye çalışırken de onları da yapabileceklerini de anlayabilecek hale gelebilmiş olacaklarını da ifade ediyorlar.


Evde rahat etmek sevimli dostlarımızın da hakkı, onların rahatı için üretilmiş bir çok aksesuar mevcut.İşte bu aksesurları kullaraka onları mutlu edebilmekte tamamiyle sizin elinizde diyebiliriz.Bu yönüyle düşündüğünüz anda sizi oldukça rahat ettirebilmek için de elinden geleni de yapbilecek potansiyele sahip olduklarının da altını çiziyorlar.

Sizde onların tamamen ynayabilecekleri ve kendilerini iyi hissederek bu enerejiyi size de yansıtabilecekleri bir ortmada onlara vakit geçirebilmek için bir an önce harekete geçmeniz gerekiyor.
Konforlu kulübeler, mama kapları, oyuncaklar ve daha birçoğu… İşte bunların hepsi onları mutlu etmeye oldukça yeterli...

 

Devamını gör
Çocuklarınıza En Özel Banyolar!
  • 18.4.2018 16:18:58
  • 0 Yorum
  • 1092

Çocuklarınız için banyolar oldukça önemlidir onların bir çok faaliyetlerini gerçekleştireceleri bu ortamlarda severek yaşamaları ve mutlu olmaları onların ileride temiz bir insan olmalarını sağlayacktır.Duvarlarda çocuğunuzun favori renklerini stickerlar ile uygulayabilirsiniz.

 

Parlak mavi, türkuaz, yeşil, turuncu ve sarı ile kombinleyerek keyifli ve eğlenceli bir ortam yaratabilirsiniz. Açık renkleri tercih etmek isterseniz bu noktada pastel renk tonlarındaki bütün aksesuar çeşitlerini de baz alabilecek olmanız sizin açınızdan önemlidir. Yumuşak havlular, canlı renklerde banyo paspasları kullanabilirsiniz.

 

Ellerini yıkadıklarını silabilecekleri ve kurutmaya önem verecekleri havluları farklı hayvan figürleri ile bir araya getirerek kombinlemeye çalışmanız onlar açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Ayrıca kirli giysilerini atması için büyük bir sepete banyoda yer verebilirsiniz.

Ayrıca mesela masallardan esinlenerek onların sevecekleri kahramanları ve yine hikayeleri göz önünde bulunudrmuş olmak sizlere en uygun banyo tercihlerini sağlamaya da yeterli olabilecek hale gelebilmeyi de becermiş olacaktır.

Özellikle banyo yapmayı sevmeyen çocuklar için etkileyici bir mekan kurgulamak istiyorsanız, onlara bu alanları sevdirme amacındaysanız bir an önce duşluk ve benzeri yerleri ocuk oyuncakları ile donatarak onların banyolarını da keyifli hale getirebilmelisiniz.

Sinem özdemir

Devamını gör
Mavi-Beyazın Banyolarda Harikalar Yaratması İçin Fikirler!
  • 18.4.2018 16:15:23
  • 0 Yorum
  • 1168

Mavi beyaz banyolar, yorgun bir günün ardından sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliğiyle adeta bir terapi alanı sağlar.Mavi genel anlamda doğayı ve denizi temsil ettiği için aynı zamanlara insanlara da huzr kaynağı sağlar bu yönüyle baktığınızda bu tonlar evinizde muhteşem hissetmeniz için adeta yardımcı olabilecek potansiyeldedir diyebiliriz.

Ancak mavi ve beyaz banyo dekorasyonu yaparken, mavi rengi doğru kullanmalısınız; bir bebek odasını anımsatmaktan kaçınmalısınız.

Maviyi gerçke anlamda kombine edebilecek renkleri ve seçenekleri elde etmeye çalışarak harikalar yaratabilmeniz de mümkündür.Birçok alt tonu bulunan bu renk sizlere en güzel kombinleri de bir araya getirebilmeyi becertebilecek potansiyele sahiptir ve dekorunuza farklı bir deniz havası esintisi yaratarak muhteşem bir görüntü sağlayacaktır.
Mavi beyaz banyolar için aydınlık ve derinlik üzerine renk oyunları kurgulamak elinizde.

Peki bu rengi ön plana atmak için hangi alt tondan yardım alınmalı tabiki de bu noktada beyazın muhteşem asaletinden faydalanmalısnız fikirler için fotolara göz atabilirsiniz.

 

Sinem Özdemir

Devamını gör
Çocuk Odaları İçin Masalsı Fikirler!
  • 16.4.2018 17:06:16
  • 0 Yorum
  • 1326

Gerçekten çocuklarının oda tasarımlarında adeta bir masal kahramanı havası yaratarak dekorlarınızı süslemek ve dah çekici hale getirmek istemezmiydiniz?Çocuk odası dekorasyon fikirleri konusunda yaratıcı örnekler arıyorsanız, harika tasarımlar getiriyoruz karşınıza… Genelde ebir çocuğun oldukça sevineceği tasarımlar olduklarını da söyleyebilmemiz mümkün hale geliyor diyebiliriz.

Çocuklar odalarında hayat hazırlamak ve yeni bir başlangıç yapabilmek açısından büyüme ve gelişme çağlarının çoğunu oralarda geçiriyorlar diyebiliriz. Uyumak ve dinlenmek gibi temel ihtiyaçlarının yanı sıra odaları, aynı zamanda hayal güçlerini geliştirmeye yardımcı olan harika yaşam alanları…

Odaları tasarlarken sınırsız hayal gücüne sahipsiniz fotolardan da ilham alarak odalarda şık tasarımlar elde edebilecek seviyeye gelebilmiş olmanız da mümkündür.Bu yüzden onların odalarını dekore ederken ilham alcağınız dekorları da seçebilmelisiniz işte size bir kaç tavsiye bizden olsun dedik.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Genç Kızlarımız İçin Harika Oda Fikirleri!
  • 16.4.2018 17:02:25
  • 0 Yorum
  • 1193

Genç kız odaları için renklerden mobilya seçimine, tekstillerden aksesuarlara dek pek çok dekorasyon fikirleri bulmak mümkün. gerçekten yetişkinlik dönemine girmeye balayan genç kızlar için odalarının aksesuar ve dekorları oldukça göze hitap edecek seviyede olmalı.Günün büyük bir bölümünü odasında geçiren genç kızlar, dinlenme, ders çalışma, uyuma, hobilerini yapma ve arkadaşlarını ağırlamak için konforlu ve şık odalara ihtiyaç duyuyor.

Gerçekten oldukça klişe olarak gördüğünüz odayı bir an önce değiştirmeyi istiyorsanız o zaman hızlı bir şekilde harekete geçmelisiniz.İlgi alanları ve sosyla aktivitelerini baz alarak mutlu olabaileceği tercihler yapmlısınız.Sevdiği renklere ve dekorasyon stiline alternatifler ve kombin seçeneklerini ona sunabilirsiniz. dİyelim ki birlikete bir tema yada renk beğernirsiniz sonra da onu hızlı bir biçimde seçeceğiniz diğer renk destekleriyle bir araya getirebilirsiniz.

Kızınızın hobilerini odasının dekorasyon tarzıyla bütünleştirebilirsiniz. erçekten içerisinde kenidini oldukça mutlu edebileceği ve size her alanda uygun tercihler sunabileceği konularda onlara destek verebilirseniz kızlarda dekorlarından o derece memnun olması için elinizden geleni yapmalı ve harika seçimler yaratmalısınız.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Evinizde Banyoda Kendiniz Yapacağınız Dekor Fikirleri!
  • 13.4.2018 16:31:16
  • 0 Yorum
  • 1228

Bugünkü yazımızın köşesinde banyonuz için kendiniz yapabileceğiniz birden fazla dekor fikri çalışmaya başlayacağız.

Sizler de size göstereceğimiz bir kaç fikir ile evlerinizde harikalar yaratabilecek seviyeye gelmiş olmanız mükün hale gelebiliyor. Havlular, kişisel bakım aletleri ya da küçük ölçekteki eşyalarınız için depolama alanları yaratabilir, çamaşır makinenizi güzelleştirebilir ya da yepyeni bir banyo paspasına sahip olabilirsiniz.
Baktığınızda bu yönde sizlere bir kaç fikir ile neler yapabileceğinizi göstermeye çalışcacağız.


1-Evdeki eski tencerelerinizle dekorunuzu güzelleştirebilmeniz de mümkün hale geliyor.Nalburlardan satın alacağınız birkaç çeşit ip ile tencrelerinizle dolama yaparak havlularınız ve temizlik ürünleriniz için bir sepet elde etmiş olacaksınız.

2-Sizlere yumuşacık bir banyo sonrası ayaklarınızı kurulayabileceğiniz bir halınız olmasını da istermisiniz?  İhtiyacınız olan, halı kaydırmaz mat, makas ve eski havlular…Genel anlamıyla bir  makas  yardımı ile pamuklu havluları yırtarak bunları pamuklu bir paspas yapabilmenizde mümkün hale gelebiliyor.Bu yüzden mat üzerine bunları düğümledikten sonra onların yerler için kullanılacak duruma gelecek olması da hazır hale geliyor.

3-Banyonuza koyabileceğiniz bir ayna yardımı ile onların dekorunu oldukça güzelleştirebilirsiniz.Bu yüzden de baktığınız zaman çok pahalı ve bütçenizi sarcak aynalara gerek yoktur.Bu projede boncuk ya da farklı taşları kullanabileceğiniz gibi yapı marketlerden cam mozaik plakalardan da alabilirsiniz.Böylelikle baktığınız zaman bu sizi oldukça geriye götürebilmeye yeterli olabaileck seviyeye gelmiş olacak diyebiliriz.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Mutfaklar İçin Rahat Edilecek Mükemmel Oturma Alanları!
  • 13.4.2018 16:28:48
  • 0 Yorum
  • 1157

Dekorlarınız için oldukça şık ambianslar yaratabileceğiniz ve yemeklerinizi kahvaltılarınız için hep beraber olabileceğiniz alanları oluşturabilmek sizin için çok iyidir diyebiliriz. Mutfaklara şık oturma alanları kurgulayarak konforunuzu ikiye katlayabilirsiniz. Genel itibariyle mutfak dizaynlarına baktığınız zaman sizler yaşam alanlarınızın en güzel yerleri olduklarını da düşünebilirsiniz. Metrekaresinin büyüklüğü, mutfaklara şık oturma alanları yaratmak için engel değil. Baktığınız zaman mutfaklarınızda oldukça geniş alanlar elde etmeniz sizin için oldukça değerli ve kıymetli olabilecektir.

 

Alanlar genişse zaten oturma alanları da geniştir fakat alan daraldıkça otomatik olarak sizin dekorunuzda bundan etkilenmeye başlayacaktır. Mutfak alanları daraldıkça sizler onları daha da iyi kullanabilecek duruma gelmiş olmaya başlayacaksınız.

Mutfak tezgahını kullanarak oturma alanları yaratmak son derece akıllıca. Genel anlamada sırf bu alanlar için kendilerine yeni yerler seçmeye başlayacaklardır.Sohbet ederken misafirleriniz için de hazırlığınızı yaparkn onlarla oturup sohbete devam edeceğiniz ortmaların bulunması ve mutfağınızda böyle bir köşenin olması sizin yararınızadır diyebilmemiz mümkündür. Ayrıca mutfak adalarını da oturma alanları için değerlendirebilirsiniz. Bunun için mutfağınıza bazı tabureler alıp daha iyi bir ortam sağlayabilmeniz de mümkün hale gelecektir ve bu alanlar olabildiğince iyi bir tercih imkanı sunmaya yeterli olacaktır.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Kanepe Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler!
  • 12.4.2018 14:27:49
  • 0 Yorum
  • 1108

Modern dekorun vazgeçilmez unusrları ve aynı zamanda bizlere evimizde rahat bir ortam sağlayan kanepeler oldukça önem arz etmiş olan dekorasyon unsurlarının da başında geliyor.Son dönemde farklı stillere sahip mobilya parçalarını bir arada kullanarak oldukça şık sonuçlar elde edilebiliyor.Özellike takım halde bulunan salon koltuklarına ek olarak rahatşık sağlayabilecek ikili koltuklar da bunlara ek olarak oldukça şık bir görüntü elde edebilecek olmanızı sağlıyor. Aynı şekilde farklı renkleri kullanarak bir bütün oluşturabilirsiniz.

 

Genelde kanepe desenlerimizi seçerken ne yazıkki istediğimiz sonuçları bir türlü elde edemiyor ve dekorumuzla uyumlu bir dekor elde edememiş olmanın da dezavantajlarını yaşamaktayız. Zira istemeden karmaşık bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

Hem stil hem de renk seçiminizde size ilham verecek örnekler getiriyoruz karşınıza.Eğer yaşam alanlarınızın dekorayonu sizin için önemli ise ve size gelen misafirlerinize oldukça önem veriyorsanız tüm bu söylediklerimizi de dikkate alarak bir kanepe seçme modeline girmeniz sizin açınızdan daha sağlıklı olacaktır.Resimlerde sizlere fikir olması açısından bir kaç dekor kanepe örneği de sunmuş olduk.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Mobilyalarda Siyah Şıklığı!
  • 12.4.2018 14:24:36
  • 0 Yorum
  • 1128

iyah mobilya kullanarak yaşam alanlarını zarif ve şık bir hale getirebilirsiniz. Siizn için bu renk aslında dekore edilmesi çok zormuş gibi görünüp gözünüzde büyütebilirsiniz. Ancak doğru dekorasyon fikirleri ile siyahın zarafetini kullanabilirsiniz. Genel anlamıyla evinize bir imaj değilde sadece aydınlık bir hava olsun istiyorsanız çokta tercih edebileceğiniz bir renk olacağını da söylememiz mümkün değildir.

Her ne kadar siyah mobilyaları aydınlık renklerle de kullansanız, açık renklerin sağladığı aydınlık hissini elde etmeniz çok mümkün değil.yani Bu kombini yaparken siyahın arkasına aydınlığı gizleyebilmeyi de becermiş olmanız işlerinizi bir hayli kolaylaştırmaya yeterli olacaktır.Gelelim bunlar için neler yapmanız gerektiğine bunlar oldukça uç unsurlar gibi görünselerde aslında hiçte öyle değillerdir.bu yüzdendir ki sizde oldukça dekoratif fikirler sunabilmek açısından bir hayli yeterli olabileceklerdir.

Oturma düzeninde siyah mobilya tercih ettiğiniz zaman, diğer mobilyaların yanı sıra duvar rengi seçimi de son derece önemlidir. Siyah mobilyalar için parlak ve yumuşak renkleri kullanabilirsiniz. Siyahın mat tonlarını kullanmak sizin her zaman dekorunuza artı bir güzellik katabilmeye yeterli olacaktır bu yüzdendir ki bunları kullanabilmek istiyorsanız bir an önce odanızın sadece tek bir köşesine dahi ufak bir siyah dokunuşuyla ahenk yaratın.

Sinem  Özdemir

Devamını gör
Şömineler Ev Dekorunun Vazgeçilmezleri!
  • 11.4.2018 11:34:58
  • 0 Yorum
  • 1455

Yapay şömine, elektrikli şömine, gazlı şömine, etanol şömine… Birbirinden farklı seçenekleriyle adeta gözümüze hitap eden ve evinizdeki parkeler ile sizlere bir amerikan havası yaratan yapay şömineler evlerinizde oldukça modern tasarımları da beraberinde getirebilmeyi beceriyor.Bu yönüyle baktığınızda ev dekorunun değişmez bir parçası oldukları da açık açık ortada diyebilmemiz de mümkün hale geliyor.

Havaların soğumasıyla artan ısınma ihtiyacını kalorifer ya da sobalar çözüyor.Genelde eğlence amacıyla ve eski tip evleri hatırlatması amcıyla insanlar ısınma yöntemleri olarak şömineleri tercih etmek istiyorlar. Haksız da sayılmazlar, böyle bir görsel şölen hangimize sıcaklık hissini daha iyi bir şekilde yaşatabilir ki? Gerçekten adeta otantik bir hava veren bu benzersiz dekor kalbi dediğimiz ögeler sizlerin evlerinizi güzelleştirmeye de yeterli oluyor.

Günümüzde bacalı ya da bacasız şömine modelleri bulmak mümkün… Mimari ve teknolojinin ilerlemesi her yapı taşında olduğu gibi şömine teknoloji ve tasarımında da etkili oldu. Artık sadece odun değil, doğalgaz, elektrik, gaz ve etanol gibi yakıt alternatifleriyle de şömine keyfi sürülüyor.Modern dekorda ilerleyen dönemlerde de bu tür yapay şöminelerin insanlar tarafından oldukça ilgi görebileceği kanaatindeyim.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Duvarlarınıza Farklı Havalar Yaratın!
  • 11.4.2018 11:32:32
  • 0 Yorum
  • 1039

Duvar dekorasyon fikirleri ile sıkıcı duvarlara elveda diyebilirsiniz.Evlerinizde oldukça sade ve boş görünen duvarlarınızı bir an önce canlandırmak için farklı aksesuar fikirlerinden faydalanabilmenizde önemli bir yere sahip.


Duvar dekorasyon fikirleri, sıradan yaşam alanlarını harika mekanlara dönüştürüyor. Cebinizi yakmadan hatta kendiniz bile dekorunuzu en iyi seviyelere getirebilirsiniz. Kanepenizi yerleştirdiğiniz ya da konsolun üzerindeki duvarı, birkaç iyi fikir ile zenginleştirebilirsiniz.

Tamamen boş olan duvarlarınızın biran önce hoş bir görünüme kavuşması amacıyla onları en iyi koşullarda süsleyip güzelleştirebilecek hale getirmeniz de mümkün olabilecek bir durum.

Duvarları canlandırabilmek açısından aynaların o asil gücünden faydalanabilirsiniz.Kullanacağınız şık aynaların göze hitap edebilecek cinsten olması sizlerin daha iyi ve daha başarılı bir dekorasyon sonucuna ulaşabilmeniz açısından oldukça mümkün hale gelebiliyor.
Duvar dekorasyonunda daha fazla cesur olmak isteyenler, farklı aksesuarlarla duvarlarını süsleyerek onlara güzel bir hava yaratabilmeyi amaçlıyorlar .Bu anlamda sizin belirlemiş olduğunuz birden fazla dekor seçeneği ile sizlere en güzel odalar yaratabilmeniz ve salonunuzun adeta göz hitap edebilmesi açısındna da büyük bir önem sahip.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Kendin yap:Ağaç Askıyla Dekor!
  • 10.4.2018 09:44:55
  • 0 Yorum
  • 1162

Ağaç askılar ile dekorasyonunuza farklı bir hava katmak istemezmiydiniz?Ağaç askılar kullanarak hem şık bir antre dekorasyonu kurgulayabilir hem de günlük ihtiyaçlarınıza çözüm olabilecek depolama alanları yaratabilirsiniz. Özellikle evlerimizn girş kapılarında konumlandırmış olduğumuz askılara bir çok kullanım alanı yaratabilir dışarıdan ilk geldiğinizde üstünüzdekileri bir an önce çıkarıp evde kalabalığı azaltmak amacıyla askıları bir aparatif olarak kullanıyoruz.

Atkı,ceket üstümüzde ne varsa çıkarıp asıyoruz. Evden hızlıca çıkmamızı kolaylaştıran kapı girişindeki askıları pek çok tasarımla bulmak mümkün.Modern dekorlara baktığınızda oldukça yoğun bir biçimde görmüş olduğumuz dekopratif ağaç askılar terendler arasına girdi bile.


Çıkacağınız bir yürüyüşte, evinizin girişi için uygun olan kuru gövde ve dallar da bularak askınızı hayata geçirebilirsiniz.Askının denge kısmını sağlayabilmek amacıyla bir marangoza gidip ahşap bir ayaklık ile destek sağlayabilmeniz mümkün oluyor.

Kuru ağaç gövdesini doğal görünümünde kullanabilir, zımparalayarak boyayabilir ya da cilalayabilirsiniz. Ayrıca dekorunuza uygun bir renge de boyayabilmeniz ve dekorunuza uyum sağlayabilecek şekle getirmeniz mümkün biz sizlere bu dekorlardan ilhm almanızı ve fotolardan yola çıkarak sizde bir an önce yapamay başlamaya ne dersiniz?

Sinem Özdemir

Devamını gör
Banyolarınıza İlham Verebilmek Adına Önerilerimiz Var!
  • 10.4.2018 09:42:59
  • 0 Yorum
  • 1039

Bugün sizler için banyo dekorunuzu oldukça kolaylaştırabilmek açısından birkaç fikir ile sizlee ilham perisi olabilmek istiyoruz. Temiz ve düzenli görünümü nedeniyle banyolarda modern stili mükemmel bir seçimdir. Daha doğal ve sadeliği hem ruhunuzda hem de kendinizde istiyorsanız bunu yapabilmenin faydasını da kendinizde görebilmeniz mümkün hale gelebiliyor.

Öncelikle banyonuzda kullanacağınız vitrifiye tasarımlarına karar vererek işe başlayabilirsiniz. Genel anlamda banyolarınızda tercih edebileceğiniz birden fazla aksesuar ve modellere sahip olabilmenizde mümkün.Bu anlamda baktığınızda doğru tercihler ile banyolarınıza oldukça iddalı seçimler yaratabilmiş oolabilmeniz sizin açınızdan da önem arz ediyor diyebiliriz.

Daha sonra ise banyonuzun renklerine karar vermelisiniz. Gerçek anlamda havalı bir dekor yaratabilmeyi planlıyorsanız renk karmaşasından olabildince uzaklaşın. Renk paletinizde bir rengin tonlarını ya da en fazla iki renk uygulamaya özen gösterin.Genel itibariyle orta tonları tercih ederseniz yani bunlar soğuk renkler diye tabir ettiğimiz kahve ve gri tonları ile doğru bir dekor elde etmiş olabilirsiniz.

Ayrıca floresan renkleri kullanarak da modern-retro bir tarz yakalayabilirsiniz. Yani siz genel itibariyle renklerin ahenklerinden yararlanabildiğiniz sürece kullanmış olduğunuz bu dekorlar sizlerin banyolarına öyle güzel bir görüntü katacakki sizlerin en kıymetli mekanları olan bu yerler daha da göüzel bir hale gelmeye başlayacak.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Kredi Çekmek Çok Kolay
  • 9.4.2018 18:07:44
  • 0 Yorum
  • 1080

Hepimizin ortak bir sorunu haline gelen kredi iptal işlemlerimizi nasıl gerçekleştirebileceğinizi biliyormusunuz?Bankaların bu konularda farklı farklı yaptırımları olmuş olsa da aslında hepimiz için ortak bir çözüm olduğunu da söylemek oldukça mümkün.Baktığınız zaman bunların en iyi koşullarda sağlanabilmesi amacıyla bankalar en hızlı şekillerde işlem yapmaya çalışıyor.

 Başvurulan kredi türüne göre banka sizden bazı evraklar isteyebilir. İstediği evrakları belirtilen süre içerisine teslim etmemiş iseniz bu sizin kredi başvurusu işleminizin banka tarafından otomatik iptal edileceği anlamına gelmektedir.Kredi başvurusunda bulundunuz ve banka bu kredinize hızlı şekilde yanıt vererek, talep ettiğiniz tutarı banka hesabınıza yatırdı. Böyle durumlarda size kredi miktarınızı iptal etmek istiyorum ne yapmalıyım diyebilir ve bu tür durumlarla karşılaşabilirsiniz.Genellikle kredi notu yüksek olan, banka ödemelerini zamanında yapan, mevduat hesabında birikmişi olan ihtiyaç kredisi talebinde bulunan kişilerin sık karşılaştığı durumdur.Çünkü banka geçmişe dönük sicilini incelediğinde temiz ve değerli bir müşteri olarak görüyor ve herhangi bir kredi başvurusu durumunda kredi ihtiyacını otomatik olarak karşılamaya başlıyor.Böyle durumlarda iptal işlemlerinin çok zor olduğu düşünülsede aslında oldukça kolay olabiliyor.Fakat kredi çekmiş olan müşteri yatırılan belli bir tutarla herhangi bir işlem yapmamış ve o parayı kullanmamış olması gerekiyor bu yönüyle bakıldığında daha net bir gerçek ortaya çıkıyor.Çünkü hesaplar kontrol edildiğinde hesaba herhangi bir para giriş çıkışı yapılmamış olması gerekiyor.Banka hesap haraketlerini farkederse ve bir diğer kural olarak eğer iade işlemi için ondört gün geçmişse iptal işlemini kabul etmeyecektir.

Devamını gör
Yemek Odalarınıza Akdeniz Havası!
  • 6.4.2018 16:22:34
  • 0 Yorum
  • 1036

Yemek odalarında harika bir ahenk yaratabilmek adına akdenizin muhteşem esintisini ayağınıza getirebilecek seçenekler sunuyoruz. Tüm ailenin bir arada toplandığı, misafirlerin ağırlandığı yemek odaları, evin önemli alanlarından biridir. Yani sizin yemek odanız sadece bir masa ve onun çevresindeki sandalyelerden ibaret değildir ona farklı aksesuarlar ile mükemmel bir şıklık yaratabilmeniz mükün. Eğer hem şık hem de konforlu bir yemek odası kurgulamak istiyorsanız akdeniz stilinden yararlanabilirsiniz.

Yemek odalarında akdeniz esintisi getirmek için renk ve mobilya seçimi oldukça önemli. Farklı motifleri bir araya getirerek ve genelde mavi tonları ve onun alt tonlarını kullanarak en iyi dekorları evinize çıkarabilirsiniz. Yemek masası, sandalyeler ile birlikte kullanacağınız diğer yardımcı mobilyaların seçimine özen göstermelisiniz. Akdeniz ülkelerinin geleneksel mimarisi, kültürel özellikleri ve bitki örtüsünün yansıdığı bu stilin renkleri ise toprak, deniz ve gökyüzü renkleri…

Akılınıza gelebilecek her renk seçeneğini ve bu renklerin kombine edilmesiyle oluşan ahenklerin tümünü tek bir dekorda birleştirebilmiş olmanız da mümkün.Bu yönden baktığınızda size en uygun dekoru rahatlıkla kafanızda kombine edip evinizi güzelleştirebilir ayrıca bunlara aksesuarları da ekleyip dekorunuzu yaratabilirsiniz.  Doğal ahşap, beyaz kireç badana, Ege usulü mavi detaylar, büyük bitkiler, renkli cam detaylar, seramikler, bu stili yansıtabileceğiniz yapı taşları.Mavi ve turkuaz  evinizde hayat bulsun...

Sinem Özdemir

Devamını gör
Bebek Odaları İçin Dekoratif Yuvarlak Yataklar!
  • 6.4.2018 16:20:37
  • 0 Yorum
  • 1087

Bebeklere yuvarlak yatak modelleri arıyorsanız, işinizi kolaylaştıracak önerilerimiz var. Dekorasyon yapma konusunda en kolayı tabikide bebek odalarına düşüyor bu yönüyle baktığınızda ortaya her anlamda oldukça modern fikirler çıkıyor.

Bebeklere yuvarlak yatak modelleri konusunda epey seçenek sizi bekliyor.Bebeklerinize ideal bir oda yaratabilmek açısından internet üzerinden de katalog seçeneklerini takip etmeniz sizin yararınıza olabilecek bir durumdur.

Benzersiz bir bebek odası dekorasyon yapmak istiyorsanız, yuvarlak karyolalar mükemmel bir seçim olacaktır.Odanızın çok küçük olmaması şartıyla bebekleriniz için yuvarlak yataklar kullanarak oldukça şık odalar yaratabilirsiniz.Böylelikle hem bebeğinizi güneş ışığından uzak tutmuş da olursunuz.

Bebeklerinize yatak seçerken ilk yapmanız gereken tamamiyle onun sağlığı açısından güvenli olması çünkü onlar daha küçük yaşlarada haraketlenmeye başlıyorlar. Bebek karyolasının malzemesini anti alerjik ve organik bir malzemeden yapılmış olmasına özen göstermelisiniz. Onlarar nevresim ve yatak örtüsü seçerken de pamuklu ve kaliteli kumaşlar tercih etmelisiniz.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Karatahtayla Çalışma Masanıza Şıklık!
  • 5.4.2018 16:51:18
  • 0 Yorum
  • 1060

Göze hitap eden çalışmaya karşı büyük bir zevk ile yaklaşabileceğiniz  bir çalışma masası istiyorsanız bir fırça, maskeleme bandı ve karatahta malzemelerini kullanarak bunu gerçekleştirebilirsiniz.
Bir kenarını istediğiniz ölçülerde karatahta boyası uygulayarak yaratıcı bir çalışma masasına sahip olmak çok kolay. 


Masanızda uygulama yapacağınız kısımların ölçüsünü bir cetvel yardımıyla ayarlamanız gerekiyor.
 Kenarlarına maskeleme bantlarını yapıştırın ve karatahta boyasını uygulayın.
 Yine burada çalışma masanızın yapılmış olduğu maddenin cinsi de çok önemli yani sizin daha fazla boyaya ihtiyacınız olabilir.


Her katta boyanın kurumasını bekleyin.
 Son kat boyayı vurduktan sonra en az iki gün kurumasını bekleyebilirsiniz.

Ders çalışırken önemli notlar alabilir yada üzerine farklı şekiller çizebilir sınava dair çalıştığınız hiç bir biligiyi unutmazsınız.

 

Sinem Özdemir

Devamını gör
Evlerinizde Alandan Tasarruf Ettirecek Fikirler!
  • 5.4.2018 16:48:16
  • 0 Yorum
  • 958

Evlerde genel anlamıyla alanlardan tasarruf edebilmek açısından çalışmalar yapılıyor.Bu anlamda baktığınızda sizlere fikir vermesi açısından bu yazımızı paylaşıyoruz.

Salondan banyoya, mutfaktan yatak odasına dek tüm ihtiyaçlara cevap verecek yeterli alana her zaman ihtiyaç duyulur.Evinizde bazı alanları en iyi koşullarda kullanabilmekte önemli olabiliyor.Kıyafetler, kitaplar, mutfak aletleri, oyuncaklar, kişisel bakım malzemeleri ve tüm ıvır zıvırlar için her zaman yeterli depolama alanları yaratılmak zorunda. Yine evlerinizde rahat bir ortam sağlamak amacıyla tüm bunları göz önünde bulundurmuş olabilmeniz gerekiyor.Yani dekorunuz gözü yormayacak şekillerde olursa göze hitap etmesi de bir o kadar kolay hale gelebilecektir.

Alandan tasarruf sağlayabilmek amacıyla genelde katlanabilir mobilyalar tercih edilir.Bu yüzden size yararı da oldukça büyük olacaktır. Mobilya tasarımcılarının sunduğu tüm avantajları kullanmak önemli. Özellikle kompakt ve çok fonksiyonlu mobilyalar, işinizi kolaylaştırır.Kullanışı oldukça kolay olay mobilya çeşitlerinden en iyi koşullarda faydalanabilirsiniz.

Yatak odalarınızda alanadan atasarruf sağlatacak bir fikir inceleybilirisiniz.

Oldukça kullanışlı olan  bu raflar ile yine evlerinzde alanadan tasarruf sağlayabilmeniz mümkün olabilir.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Telefon Numarası Öğren
  • 4.4.2018 19:35:02
  • 0 Yorum
  • 1068

İnternet üzerinde sıkça karşılaşmış olduğumuz ve bilinmeyen numaralar konusunda en iyi hizmetleri sunabilmeyi amaçlayan servislerin yapabildiği en önemli durumlardan bir tanesi de kullnıcıları arayan kişilerin isimlerinin kim olduklarını öğrenebilme imkanları sunabilmesi bu yönüyle bakacak olursak en iyi hizmetleri verebilmesi konusunda da bir çok servis birbirleriyle rekabet halindeler.Bu hizmetleri genelde sabit hatlar ve cep telefonları üzerinden de kolaylıkla verebilecek özelliğe sahipler.Canınız mı sıkıldı rehberlik hizmetleri verebilme konularında dahi en iyi deneyimi sağlatabilmeyi amaçlayabiliyorlar bu yüzdedir ki bu hizmetlerin hepsini en uygun koşullarda ortaya koyabilmeyi bir amaç olarak belirleyebilmiş oluyorlar.Aradığınız anda en uygun koşul ve şartta hizmeti en iyi şekilllerde 7\24 saat alabilme şansınız da var.Bu servisler kullanım kolaylıkları yönünden insanlara her yönüyle hizmetlerin en iyisini yapabilmeyi de amaçlarken bunların en iyi koşullarda yapılmasını da sağlayabiliyor. Gelin hep birlikte sağlamış oldukları hizmetleri  incelemeye çalışalım.Nöbetçi eczane sorgulama hizmeti örneğin hastalandınız yada herhangi bir durum ortaya çıktı ve rahatsızlandınız hangi eczanenin yada size en yakın hangi eczanenin açık olduğunu bilmiyorsunuz.Bunun için size bilgi alabileceğiniz bir servis size bir telefonun ucu kadar yakın olabiliyor son zamanlarda bu tür hizmetlere insanların ilgisi de bir hayli fazla tüm bunları göz önünde bulundurduğunuzda dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri de bu hizmeti verirken  kaliteli bir şekilde faydalanabilmeniz açısından neler yapıldığını da göz önünde bulundurmuş olmanız yararınıza olabilecek bir durumdur. En yakın taksi durağı sorgulama servislerine baktığımızda ise acil bir durum söz konusunda olduğunda size en yakın taksiyi anında çağırabilmenize olanak sağlayabilen bir servis hizmeti böylelikle arayıp bulmaya çalışma gibi bir derdiniz olmamaya başlıyor.Gideceğiniz yerlere en kısa zamanda gidebilmenizde mümkün hale gelebiliyor.İnsanlar bunu iletişim kurabilme ve hayatlarını kolaylaştırabilmenin en basit yolu olarak algılabilirler her ne kadar buna etkisi olsa da asın amaç bazı durumları en olur hale getirebilmek.Bu hizmetleri alırken numara sorgulama gibi diğer iletişim hizmetlerinden de rahatlıkla faydalanabilmeleri mümkün olabilen bir durum olarak görünebiliyor.Mesela siz diyelim ki bazı sosyal hizmet kurumalarına ulaşabilmek için belirli numaraları bilmiyorsunuz işte tam bu noktada bu telefon numaralarından bizler ulaşarak merak ettiğiniz her numarayı öğrenebilme şansınız oldukça yüksektir.Size bahsedeceğim diğer bir hizmet tür daha var daha doğrusu en güzellerinden bir tanesi de diyebilirim.Çilingir çağırma ve yol yardımı bu ikisi gerçekten hayat kurtarıcı bir özelliğe sahip olmasalarda bunun yararları oldukça yüksek bir özelliğe sahiptir.Mesela evinizde içeride anahtarı unutup çıkabilir yada kapıda kalabilirsiniz yada diğer bir durum olarak yolda kalabilir aracınız arıza yapabilir ve zor durumda kalabilirsiniz tüm bu durumları atlatabilmek size bir telefon kadar yakın uzak bir yerdeyseniz telefon numarası öğrenme ile bunu başarabilmeniz mümkündür.

 

 

Devamını gör
Kanepe Seçerken Bu Modellere de Bakınız
  • 3.4.2018 17:52:02
  • 0 Yorum
  • 1018

Kanepe seçimi yaparken öncelikle konforu ön planda tutmanızı tavsiye ederiz. İş çıkışı gününüzün bir çoğunu geçirmiş olduğunuz bu alanlar ve sizi daha rahat hissettirebileceği için bunları göz ardı edebilmenizde gerekmektedir.  Konfor ve şıklığı bir arada tutacak dengedeki modelleri kullanmalısınız. Onların konforunda çok sizi rahat ettirecek seviyede olabilecek olması da daha önemli bir yere sahiptir.Örneğin L kanepe modellerini beğeniyor olabilirsiniz ancak seçeceğiniz model salonunuzun ölçülerine de uygun olmalı. Kanepe modelleri seçerken aynı zamanda ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız. Genelde salonlarınızı hangi alanlarda kullanıyorsunuz bu oldukça önmli bir yere sahiptir yani kullandığınız amaçlar doğrultusunda kendinize doğru bir dekorasyon yaratarak daha iyisini yapabilirsiniz. Sadece misafirleri ağırlayacağınız bir alan için mi yoksa ailece kullanabileceğiniz kanepelere mi ihtiyacınız var?Eğer aile içinde kullanacağınız kanepeler ise onlar için şıklıktan çok geniş olmalrı ve ailecek sizi daha rahat ettirebilecek olmaları oldukça önemlidir.

Aşağıda modelleri inceleyebilirsiniz.

Bu türleri de tercih etmeniz sizin açınızdan güzel bir seçim olacaktır.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Küçük Salonlarınız İçin Dekorasyon Tavsiyelerimiz
  • 3.4.2018 17:49:20
  • 0 Yorum
  • 1023

Size sunacağımız dekorasyon önerileriyle evlerindeki en küçük alanlara bile farklı fikirler yaratarak daha güzel hale getirebilmenizde mümkündür.

Küçük bir salon, ‘büyük’ dekorasyon fikirleri ile hem olduğundan daha geniş hem de daha konforlu alanlara dönüşebilir. Peki seçimler ne türden olmalı koltuklar genelde L tipi ve fazla yer kaplamayacak eşyalardan mı seçilecek TV ünitesi ve konsolu birleştirmek mi gerek? Küçük salon dekorasyonu nasıl olmalı? Salonunuz çok küçük ise dekorasyonunuzu hangi yönde nasıl yapabileceğiniz konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.  Ancak akıllı uygulamalarla salonunuzun konforunu ve şıklığını artırabilirsiniz. Renklere ,mobilyalara  ve sehpalara dikkat ederek dekorunuz için en iyisini yapabilirsiniz.

En iyi tavsiyelerimizden bir tanesi salonunuz için en doğru seçimleri bulabilmeniz ve bu seçimler doğrultusunda değişik fikirlere sahip olabilmeniz.
Öncelikle salon dekorasyonu için akıllı mobilyalar seçmek oldukça önemli. Mobilya alışverişine gittiğinizde sadece beğendiğiniz mobilyaları alırsanız, eve geldiğinizde hayal kırıklığına uğrama ihtimaliniz oldukça yüksek. Küçük salon dekorasyonu yaparken basit bir düzen elde etmeye çalışmanız iyi sonuçlar getirecektir. Temiz, yalın bir düzen ile salonunuz daha geniş duracaktır.Bu anlamda ışıkların geliş açıları yada beyaz ışık dediğimiz abajur tarzı dekorasyon fikirlerini kullanarak salonunuza bir ahenk yaratabilmenizde mümkün olabiliyor. Bu nedenle duvarlarınızda açık pastel renkleri kullanabilirsiniz. Işığı kesmemesi için büyük mobilyalardan kaçınmanızı tavsiye ederiz.Daha geniş alanlar yaratabilmeniz adına duvar renkelrinizi seçerken daha açık ve göze çarpmayacak renkler seçmiş olmanız sizin yararınıza olabilecek bir yöntemdir.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Küçük Banyolarınıza Farklı Dekorasyon Önerileri
  • 2.4.2018 16:31:58
  • 0 Yorum
  • 1356

Küçük banyolar için büyük fikirler, konforunuzu artıracak… Evinizi ve banyonuzu daha da geniş gösterebilmek amacıyla yaratmış olacağınız bazı dekorlar ile daha iyisini yaratabilmeyi de amaçlamış olmalısınız.


Banyolarınızın bir hayli küçük olması dekore edilmesi açısından fikirlerinizi zorlaştırabilir. Ancak birkaç iyi fikirle küçük banyonuzu daha kullanışlı ve şık bir hale getirebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamak, konforunuzu artırmak ve kendinizi iyi hissettirmek gibi görevleri var banyoların…Onlar sizin temizlik yuvanız ve onları gerçek anlamda çok iyi temizleyebilmeyi de becermelisiniz.Banyoar küçük olsa da onları büyük göstereck oyunlar da var aslında yeterki bunları kafanızda iyi bir şekilde kurgulayabilmiş olun.

Öncelikle küçük banyoları daha ferah görünmesini sağlamak için aydınlatma unsurlarını cömertçe kullanmanızı tavsiye ederiz. Tavanlarınıza çeşitli ahize tipleri ve dekorasyon unsurları ile onlara farklı tiplerde ahenkler yaratabilmeniz de mümkün.Ayrıca açık tonlar banyonuzu olduğundan daha aydınlık gösterecektir. Banyonuzda mutlaka koyu renkleri kullanmak, daha modern bir dekorasyon stilini yakalamak istiyorsanız da, geniş aynalar ve koyu rengi kıracak aksesuarlara yer verebilirsiniz.Yine koyu tonlardan uzak durarak bunu yapabilmiş olmanız gerekmektedir.

Sinem Özdemir

Devamını gör
Evde Kedisi Olanlara Özel Dekorasyon Fikirleri
  • 2.4.2018 16:30:10
  • 0 Yorum
  • 1051

Evde kedisi olanlara muhteşem dekorasyon fikirlerimiz var bunların hepsini sizlere sunmak istiyoruz. Kedilerin ihtiyaçlarını sağlamaya yönelik malzemeleri evinizde nasıl daha düzenli ve şık bir şekilde kurgulayabilirsiniz, bugün sizlere en öenmli fikirlerden derlemeler yaptık. 


Özellikle evlerinde hayvan besleyen hayvanseverle için güzeş bir dekor öneri yazısını okumasını isteyeceğiz. Kedilerin bakımı için pek çok malzemeye ihtiyaç vardır. Kedilerinizin bakımlarından dolayı birden fazla araç gerece ihtiyaçları vardır.

Kediniz için gerekli olan malzemeleri, daha şık ve düzenli bir şekilde kurgulayabilirsiniz. Evinizin odalarına yapmış olduğunuz bazı dekor  ürünleri odaları farklı yönleriyle vurgulamaya yeterli olabilecektir.Örneğin dolabın kapağını, kedinizin rahatça girip çıkmasını sağlayacak bir şekilde kesebilirsiniz.Kedilerin daha çok kenarda köşede kalmış yerlere girip çıkacaklarını düşünürsek yine bu dolaplara kapak ve utu fikirleri oldukça kullanışlı olabilecektir.

Genelde müstakil olmayan yani başkaları tarafından kullanılabilen apartman tipi evlerde kedilerin bakımı bir hayli zorlaşmaya başlayabiliyor. Aynı zamanda temiz ve şık dekorasyonunuzu koruyabilmek için kedinizin malzemelerini düzenli bir şekilde koruyabilirsiniz.

Evinizde çok göze çarpmayn sehpa altlarını yine kedilerinizin tuvalet araç gereçlerini yerleştirerek görünmemelerini sağlayabilirsiniz ve kötü görüntüyü de ortadan kaldırabilirsiniz. Sehpanın içine ve uygun ölçülerde keseceğiniz kumaşa cırt cırt şeritler yapıştırın, içine kedi tuvaletini yerleştirin.Dekor ürünlerini en iyi koşullarda değerlendirebilirsek tabikide evimizi bu anlamda en iyi koşullarda koruyabilmiş olabilmemizde mümkün hale gelebiliyor.Sizin evinize almış olduğunuz bazı aksesuarlar dekorasyonu etkileyecektir.

Sinem Özdemir

Devamını gör