2021 > Ağustos dekorasyonları

Otomatik şanzımanlı kiralık bir araba sürmek için en iyi ipuçları
  • 12.8.2021 00:43:28
  • 0 Yorum
  • 702

Araç Kiralama şirketlerinin müşterileri şanzıman için farklı tercihlere sahiptir. Genellikle otomatik şanzımanlı özel bir arabaya sahip olanlar da aynı şeyi kiralamaya karar verirler. Kentsel alanda sürmeye karar verirseniz, otomatik şanzıman özellikle çok sayıda trafik ışığı ve Trafik Sıkışıklığı ile mükemmel olacaktır.  havalimanı vip transfer

İşte otomatik şanzımanlı kiralık bir aracın nasıl kullanılacağına dair bazı profesyonel ipuçları:

1. harflerin anlamını anladığınızdan emin olun

* P-Park-Bu katman park etmek için kullanılır. Bu konumu seçtiyseniz, araba herhangi bir yönde hareket edemez. Hareket etmeyen lastiklerin hala dönme yeteneğine sahip olduğunu ve hareket edenlerin de olduğunu unutmayın. Bu fark nedeniyle mümkündür. Bu nedenle, Park ederken el frenini kullanmanızı öneririz. Her ikisini de kullanırsanız, şanzımanın servis ömrü uzar. "P" harfini seçmediğiniz sürece arabayı durdurduğunuzda anahtarı çıkaramayacağınızı unutmayın!   havalimanı vip transfer

* R-ters-aracın geriye doğru hareket etmesini sağlar. Geri vites lambaları açık ve Acil Durum ışıklarını açmak iyi bir fikir.

* N-nötr / vites yok-Bu konumda araç rölantide.

* D - Drive-durma modundan bu moda geçmek için önce frene basmanız gerekir. Daha sonra gaz pedalına basmanız ve ardından arabayı çalıştırmanız gerekir.

* + / - Veya M-yokuş yukarı sürerken kullanabilir veya dişlilerin hangi hızda değiştirileceğini belirlemek için manuel vites değiştirmeyi seçebilirsiniz. Sollama sırasında bu seçeneği de seçebilirsiniz.

2. Pozisyon "N"

Yokuş aşağı gidiyorsanız veya rotanız birçok İnişten geçerse, nötr "N" ye geçmemelisiniz.

3. Pozisyon 'R'

Geri giderken, araç "R" geri vitese geçmeden önce tamamen durmalıdır.   havalimanı vip transfer

4. otomatik şanzıman manuel şanzıman ile aynı değildir

Otomatik şanzımanlı bir otomobilin motorunu dışarıdan iterek çalıştırmak imkansızdır. Bu yüzden bu yöntemi denemeyin.

5. kışın prosedür

Kışın sürerken, sürmeden önce arabayı bir süre ısıtmanızı öneririz. Aksi takdirde, ilk 2-3 kilometrede 50 km/s'den daha yavaş sürmeniz ve çok fazla hızlanmamanız gerekir.

 

Devamını gör