2018 Salon Köşe Takımları

2018-salon-kose-takimlari
  • Mobilya
  • 8.1.2018 16:33:08
  • 0 Yorum
  • 1199

Kişisel dokunuşlarınız ile sakin ve zevkli modern bir salon, geometrik desenlerle özgün bir salon, klasik köşe takımı lüks salonlar elde etmenizde mümkün.

Salonlarımız, özenle tasarladığımız, dekorasyonuna en ince noktasına kadar önem verdiğimiz, hoş sohbetlerin paylaşıldığı evin en özel alanlarından biridir. Salonunuzun kapısını açtığınızda huzur veren bir his ve zarafet dolu görüntüsü her bayanın yaşamak istediği duygudur. Kişisel dokunuşlarınız ile sakin ve zevkli modern bir salon, geometrik desenlerle özgün bir salon, objelerle zenginleştirebileceğiniz klasik köşe takımı  lüks salonlar elde etmenizde mümkün. Dikkat çekici lüks bir salon dekorasyonunda altın kurallardan biri doğru eşya seçimi ve yerleştirilmesidir.

   Eşya seçimi içinse salonunuzun ölçüsünü göz önünde bulundurarak mobilya seçimi yapmanızda atlamamanız gereken bir ayrıntı. Mobilya mağazasında albenisi yüksek bir koltuk takımı salonunuzda basitleşebilir. Önemli olan o koltuk takımının salonunuzda oluşturacağı görüntüdür. Salonlarda eşyaların serbest olması odayı ferah gösterecektir. Değişikliklere açık bir yapıya sahipseniz, farklı kombinasyonlarda oluşturabilirsiniz. Örneğin antik bir sehpanın, minimal bir oturma grubuyla dizayn edilmesi büyüleyici bir ortam sağlayacaktır. Klasik çizginizi bozmamak adına son yıllarda lüks salon takımları arasında avangarde  furyası oldukça yaygın, klasik mobilyaların modern çizgilerle oluşturduğu ahenk, zevkinizi ve tarzınızı yansıtabileceği gibi varaklı aynalarla motifli objelerle uyumu yakalayıp cazibeli bir salon görüntüsü elde etmenizde mümkün.

   Lüks bir salonun görselliği kadar rahatlığını da göz önünde bulundurmak istiyorsanız, şansınızı ahşap ve beyazın hakim olduğu, modern yapıya sahip şık ve çağdaş bir salon tasarımından yana kullanabilirsiniz. Bunlardan bahsederken tabi ki zemin döşemesi, duvar rengi, perde ve halı seçimi mobilyalarla uyumu oldukça önemli. Genellikle salon dekorasyonlarında siyah ve beyazın hakim olduğu tasarımlar tercih edilir. Her ne kadar bu renklerin asaleti tartışılmaz bir konu olsa da, cesaretli bir kişiliğe sahipseniz zıtlıklar her zaman çekicidir. Canlı renklerle lüks bir salon tasarlayabileceğinizi düşünürseniz, koyu renkte olan koltuklarınız için, renkli kırlentler, renkli objeler ve renkli sehpa takımlarıyla şık bir kombin oluşturarak farkınızı tarzınıza yansıtabilirsiniz.

kaynak:enguzeldekor

Yorum Yap

Yorumlar